Monday, 11 June 2018

Giveaway Suka Suka By Shfyqhazhr.com


Giveaway Suka Suka By Shfyqhazhr.com | Assalamualaikum semua dan selama malam. second giveaway miya join. Nak menghidupkan balik blog ni dan amal blogwalking. Bila join giveaway ni kita boleh saling berkunjung antara blogger kan.

So here is my opinion about your blog ye. Untuk miya blog kamu cukup simple, sedap mata memandang dan menenangkan sebab bertemakan putih hijau warna yang menengkan. Pastu suka tengok cover your blog sebab comel sangat. Akhir sekali, your blog tak ambik masa lama untuk loading. Yeah this is important tekan je, terus ada. 

Ok done join. So moh le ramai ramai kita memeriahkan giveaway ni ye. Sila la klik banner kat bawah ni ye semua.


_xoxo_

Sunday, 10 June 2018

Segmen Bloglist Julai hingga September ciklapunyabelog.blogspot.com


Segmen Bloglist ciklapunyabelog.blogspot.com | Assalamualaikum. Selagi ada masa ni selagi tu nak berblog. Alhamdulillah ini merupakan first segment yang Miya join bagi tahun 2018.

So here we are. Senang je syarat Cikla. So jom ramai-ramai join segmen bloglist by Cikla ye. Boleh klik di gambar dibawah untuk join segmen ni.

Segmen Bloglist Julai hingga September 2018 ciklapunyabelog.blogspot.my.

Love yah.

RINDU BERCELOTEH


Image result for rindu

Rindu Berceloteh | Assalamualaikum semua. Miya come back selepas setahun dua bulan blog ini ditinggalkan sunyi sepi tanpa ada sebarang tulisan atau update mengenai kisah miya, tanpa ada menyertai sebarang giveaway dari blogger. Rindu itu memang ada, selalu buka blog, banyak sangat penceritaan yang hanya tinggal sebagai draft sahaja and dah jadi back dated story untuk miya update dalam blog. 



Miya salute la untuk student yang final year tapi masih aktif berblogging. Salute juga untuk ibu-ibu, untuk seorang pekerja yang sempat mengupdate blog (mohon share tips sikit). Selama setahun tak aktif kira dua tahun la terus sebab 2017 ad 3 post je berpunca dari kesibukan tengah practical macam sama tengah keje, pastu final year tiap-tiap minggu ada presentation, ada projek, ada assignment yang nak kena siapkan dan Alhamdulillah sekarang miya da kerja da selama 9 bulan dah. 

Hari ini tercipta sejarah sebab Miya dapat update blog. Yahooooo!!!! Sebab 2 hari ni miya memang dapat berehat dekat rumah walaupom sekarang tengah peak period untuk audit firm. Sebelum ni tiap kali hujung minggu miya kena ke rumah kakak untuk menjadi baby sitter separuh masa. Jadi ibu segera kepada  Mohd Ali Fayyadh (anak buah). Sebab tu la macam xsempat nak update blog tapi sempat la melawat blogger yang lain untuk baca blog korang.

Tapi mungkin lepas raya hujung minggu akan tidak ku miliki lagi sehingga peak period untuk audit dapat di atasi. Doakan kami ye. 

Tuesday, 4 April 2017

Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza


Assalamualaikum. Jom join segmen Giveaway mereka...

jom meriahkan lagi segmen ni.

Syarat-syarat pom mudah je.

Saturday, 18 March 2017

Segmen Bloglist Oktober Blog Seindahcerita



Assalamualaikum. First segmen for 2017.

 insyaAllah nanti akan rajinkan diri untuk join any segmen.

Ayuh ramai-ramai join segmen by kak nieylanadia.

see yah.