Friday, 26 July 2013

Boleh IC Baru....

Assalamualaikum my readers....
aq kn dh dpt twrn nk smbg ijazah..so skrg mst kalut malut nk buat ape yg penting...
firstly aq kna buka akaun BIMB iaitu Bank Islam Malaysia Berhad...
dua kali aq trpaksa g bank...
first day aq g n kat bank tu xramai org...
so kjap je urusan aq...
tp urusan aq trgndala sbb cip MyKad aq rosak...
alamak aq xegt lgsung psl IC nim...(so make sure IC korg sihat ye...)
so aq kna p la plak Wisma Persekutuan sbb nk buat IC...
aq baru tau bila buat IC kita akn dpt tros ari tu tp kna tggu 3 jam...
tp aq balik dlu sbb umh xde la jauh sgt...

smpai je umh tros serbu tv sbb nk tgk Star King sbb rndu kat Kang Ho Dong...(opssss)
tp aq tgk kjap je sbb akak aq ajak nk buat Kuih Ros or Sarang Tebuan...
tu adlah percubaan prtama kami...
mmg dhsyat la bntuk kuih tu...mmg xjd pom bntuk sarang tebuan...(hancusss..paham2 la ye)
ni la kuih ros
pkol 3.30 kami stop buat kuih nim sbb nk p ambk IC...
ambk IC kjap je la...tp nk balik tu kami kna blik ngn aunty sbb dia kja kat Wisma tu...tp dia blik kol 5...
ad masa yg lebih tu kami jln kaki p Bazar Ramadhan kat Stadium...
pnat la jgk sbb jauh then kami round plak bazar tu dua round sbb xtau nk beli pe...
last2 kami beli tom yam,popia basah,puding n jgk akok...(cikitkn??)
lpas abz round kami jln kaki blik p kat wisma...(uwaaa letih giler...)
lastly blh jgk aq blik umh.....


my sis yg suka ronda

ibu pejabat polis

this is wisma persekutuan

penat jln & penat menaip
>0-0<

Post a Comment