Tuesday, 27 August 2013

Bufday PArty, Reunion & Doa Selamat...


Assalamualaikum semua...
Happy bufday to you...
happy bufday to u....
happy bufday to Ruzaimah...
Happy bufday to you....
tahniah ye Ruzaimah sebab dah sampai 19 tahun...
nim semua event petang xd...
majlis nim start kol 5.30pm dekat umah dia...
tanks a lot emah sebab berjaya kumpulkan kami semua...
kepada yang study kat uni n xdpt dtg tu insyaAllah nanti kita jumpa lagi...

Doa selamat nim dibuat sebab bufday gurl dapt further study kat UNIMAS..
so memang sedey jugak sbb dalam kelas kami dia sorang je dapat jauh nun di sana...
tapi ape2 pom tetap kena teruskn sebab kita kan nak study...
doakan kami semua dapat capai cita2 kami...
doakan kami dapat jadi pemuda n pemudi yang berjasa pada Malaysia...
InsyaAllah...

jom layan gambar giler2x dari kami...



bufday girl...
geng 5Sains


makan jangan xmakan


-XOXO-
>0-0<

2 comments:

  1. Happy birthday to Ruzaimah . .
    May Allah bless her :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..tanks ain...syg ain syima.. :)

      Delete