Thursday, 22 August 2013

Cable Car


Assalamualaikum semua...
aq nak bawak korang naik cable car nak x??
xde la..aq juz nak smbg story time kat Langkawi...
kan aq dah ckp kursus kat Langkawi tu adalah kursus yang paling best sgt...
sebab kami banyak melancong dari msk kursus...
hari pertama kami kursus tu half day je...
pagi tu kami ada kursus...
lepas solat zohor kami terus bertolak ke Cable Car...
tiket nak masuk RM15 sorang...

pintu masuk..
6D ke Cable Car??
Jom naik Cable Car...








dah sampai puncak....
yahooo!!!!!!!!








silau sangat..


kami tukar no fon...




dah la jom turun....
nanti ketinggalan bas plak...

>0-0<

Post a Comment