Thursday, 15 August 2013

Hari Raya at KMKN



Assalamualaikum readers...
salam sejahtera n selamat malam....
ape yang korang tengah buat nim??
aq kebosanan la sebab tu aq tengok pic yg dah terakam...
terimbau kenangan masa duk kat KMKN...
aq xsure yg kami exam UPS dulu ke raya dulu...
yang aq egt ad satu hari tu kami semua sambut raya ramai2...
kat kolej kami ad banyak program...
program matrikulasi, SPT, SPC...
tapi time sambut hari raya nim ad geng SPT, Matrik n SPC..
so kami terpaksa bahagikn tempat ikot program la...
SPT boleh guna dewan kuliah...
geng Matrik boleh guna bilik tuto...
n geng Spc boleh guna dewan Badlishah..
first kami kena masuk kelas mcm biasa waktu pagi tu...
tapi bila dah ad even mmg xbelajar la org kata...
kejap je kami belajar...
lepas tu kena kumpul kat dewan sebab Pengarah nak bagi taklimat n ucapan hari raya..
event nim termasuk dengan hari merdeka so jadila merdeka-raya..
 lepas siap proggram kat dewan..
kami semua beredar ke tempat yg telah ditetapkan...
setiap program ada makanan rasmi...
macam budak matrik makan nasi arab lau xsilap aq...
al maklum la aq nim cepat lupa...
n then ada la makanan sampingan yg kami bawa...

cikgu yang nak start mengajar..



keadaan dekat dewan
the girls...

adik beradik P25

makanan sampingan...


P25

P24

P23

P22

P21
ratu cantik Kuliah 5



~xoxo~
penat membebel : semoga ukhuwah ini berkekalan...
>0-0<


Post a Comment