Saturday, 17 August 2013

K.A.K.O.M

Assalamualaikum my readers...ape khabar korang??ari nim aq nk update sal KAKOM...sebab semalam aq chat ngn member aq..n dia bgtau kat aq yang ari nim dia ada larian KAKOM..sape2 yang enter matrik akan tau ape itu KAKOM...aq xmasuk pom KAKOM...tapi aq masuk mini KAKOM...mini KAKOM ni macam sukan tahunan bagi Kolej la...sebab dari sini pihak kolej akan pilih atlet utk mewakili KMKN...tp kolej kami kena bertanding dgn Kolej MARA Kulim plak...

first aq xinvolve in mane2 sukan pom tapi aq bantu budak kawat dalam latihan diorang n maskot...
tapi disebabkan in program matrikulasi xde yang nak wakil Basketball..so aq menceburkan diri dalam game nim...sebab cikgu penasihat utk game nim cikgu yang ajar Ekonomi aq dalam tuto....so aq pom masuk la dengan tidak tahu ape2...cikgu yang ajr kami nim mmg pemain basketball...wajib la kan lau x mcmne nak ajr aq...dalam group aq nim mmg dah ad yang pandai..sebab xcukup orang aq jadi bidang terjun..so start sini la aq minat main basketball...orang ckp nak main basketball kena tinggi..tapi mslhnya aq rendah nim pon blh main..hehehe...

group kami blh tempat ketiga...ok la kn ada no jugak...tempat first blh dekat group SPC...sebab diaorang memang dah pro dalam game nim...diorang yang ajar  kami...aq egt lagi Jannah yang ajar aq dari basic lagi...so bila nak lawan ngan diaorang memang cuak gile tau x...sebab kami dah tau kelebihan diorang n diorang dah tahu kelemahan kami...ohhh goshhh...

tapi yang lawaknya aq nim mmg cuai gile...hari nak start perlawanan tu aq boleh lagi main2x..aq gelenya nak join group bola jaring buat warming up...aq salah step sampai kaki aq terseliuh...bengkak giler kaki aq...semua orang risau..tapi aq nim semangat sikit bab2 sukan...so aq tros kan game jugak dgn kaki yang bengkak...mmg pasukan keselamatan ada la kat tempat kami lawan tu...mmg tragic gile...tapi yang lagi trok sorang ag member aq tercabut kuku masa warming up seselom start game...darah memang keluar membuak buak...aq plak yang tolong dia kat citu...memang nasib kami malang hari tu..tapi kami main dengan terbaik sekali supaya xmenyesal kemudian hari...




Post a Comment