Thursday, 22 August 2013

Laptop Oh Laptop...


Assalamualaikum cemua...
hari nim aq dah g survey laptop yang nak beli...
tapi aq bukan reti sgt bab2 lappy nim...
kejap je aq tengok sebab memang aq xpandai pom nak tengok ape..
so aq tros blah n pergi beli barang keperluan cikit...
aq decide ari Sabtu nim baru nak p beli...
kalau boleh korang bagi la cdgn lappy ape yang ok sekarang nim...
aq nim ganas cikit...
lau beli yang biasa takot cepat rosak plak...
so tolong la aq erk...
n aq akan ambil akauntan je...
bukan multimedia ke designer ke...
so tolong la aq erk...

p/s : perlukan nasihat pakar...

>0-0<

8 comments:

  1. beli laptop yg ada cd room.my sis dulu ambk akaun.walaupun bkn ambik grafic design tapi ada masanya student akaun kena install software akaun jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo macam tu...tanks ye putri sebab share pengalaman from kakak putri...

      Delete
  2. kalau ikot pengalaman jgn beli laptop keluaran hp..cepat panas :)

    ReplyDelete
  3. Kalau rajin survey kedai ke kedai tgk spec apa yg ditawarkan.. jgn beli lg.. buat perbandingan di internet atau mereka yg tahu.. cuba tanya tuk the highest specs.. cakap utk designer atau gamer.. baru puas hati guna laptop with highest specs..

    Biasanya mcmtu la sy buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...tanks ye encik amir zahari..btol org ckp org laki lebih pro dlm bab2 teknologi nim...nanti sy survey tp kn sy mne tau nk survey sal ape...xpe la nnt sy tya org pro..tanks a lot bg nsht...

      Delete
  4. cik akak guna acer je...nie dah lepas dua tahun...masih sihat juga...
    biarlah berjasa sampai hujung nyawa..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...ok la tu...kena pandai jaga juga kn...lau main acah ke mmg xsihat la kn akak...acer pom ada dlm senarai...org kata Asus pom ok juga...tp xtau la...

      Delete