Tuesday, 27 August 2013

Masa Tak Tunggu Kita

Assalamualaikum semua bloggers...

lama kan aq xupdate blog...tapi xde la lama sangat ase..baru 4 hari...aq nim busy cikit dgn persiapan nak jadi mahasiswi nim...maklum la munggu dpn dah nak daftar..tinggal beberapa hari je lagi sebelom bertolak ke Melaka...umi cakap hari jumaat dah nak bertolak..so tinggal Selasa, Rabu n Khamis je lagi utk aq bereskan semua...ape je pom lagi aq xciap erk??

mmg minggu nim minggu sibuk...Alhamdulillah aq dah buat medical check up...semua barang asas dah dibeli..cuma baju uniform aq xjahit ag..n aq xjupa cari baju t-shirt putih..walaupom dah keluar bandar KB tiga hari berturut turut tapi still xjumpa...adoi...n borang dah disusun n sijil semua dah disahkan...ok Alhamdulillah aq dah beli laptop...lepas survey punya survey...tengok forum n tanks kepada sesapa yang bagi komen n share pengalaman kat aq..tanks a lot...tapi lappy nim akak aq yang pilih sebab dia lebih pro dari aq...so aq percaya la pilihan yang akak aq buat mesti sesuai ngan kegunaan aq...tanks semua yang menjayakn aq dengan pembelian laptop nim...


my love





keputusan medical check up

borang2x...

~XOXO~
>0-0<

2 comments:

  1. hu3..pening nengoknya =) ape pn pastikn smua cukup..pelik tgok org yg bz2 ni..adik sy mggu dpan juga..tp dia boleh plak duk relax..ha3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...xpyh nengok xde la penim kepala...insyaAllah S.K.A...ooo..iye ke??adik dpt mne??xpe adik S.K.A nim express kot bab2 simpan brg...

      Delete