Wednesday, 21 August 2013

My Angkasa Akademik Resort.

Assalamualaikum readers n selamat malam...

malam nim aq nak cite sal kursus Angkasa kat Langkawi plak...dalam setahun kat matrik aq hadiri dua kali kursus under koperasi...tapi asalnya semua nim cdgn P25 (klas aq)...kami nak adakan lawatan sebelom abz matrik...sebab nak cipta kngn dekat Matrik nim...lagipom kelas kami ad buat kutipan duit pada sem satu n start buat jualan masa sem dua...n mentor klas kami plak adalah penasihat Koperasi..so cikgu kami pom bantu kami juga dalam menjayakan lawatan plus kursus nim...Kursus kali nima ambik masa 3 hari 2 malam jugak...tapi orang ckp bila dah sampai Langkawi nim mesti la nak spent sehari sebab nak membeli belah...so kami duk Langkawi selama 4 hari 3 malam....

My Angkasa Akademik Resort nim adalah resort under ANGKASA...so sekali lagi kami xperlu keluarkn budget yang banyak...syg ANGKASA ketat2x!!!kami bertolak dari kolej nak g Jeti Kuala Perlis dalam kol 2.30pm...so kami boleh tamatkan kelas awal la..xde la lama sangat nak sampai Kuala Perlis...



jeti Kuala Perlis


kami stay kat sini 3 hari dua malam je...semua makan n minum kat sini ditanggung oleh ANGKASA...boleh makan banyak2 plak tu n makanan pom bez...again nak cakap sy syg ANGKASA...kat sini satu bilik dua orang je..n katil dia pom ad queen n single satu, tv, water heater, kopi, teh, gula, board iron + iron, hanger n banyak ag...n then tempat kitaorang dengar taklimat pom bez...tapi sejok sangat menyebabkan aq mengantop duk dalam dewan tu...

teman semeja


main fon ke ana??



malam last kat Akademik Resort nim..kami koopers mengeratkan ukhwah lagi dengan main truth or dare..lagi pom geng SPT dah abz dah setahun kat kolej...so nak tinggal kenangan demi kenangan...lagi pom memang banyak benda yang nak tau...aq n Ijah xdpt pom botol tu time muzik...tapi diorang cakap xadil sebab aq xkena...so aq pom kena soal jugak...




dari kiri sya, ijah n aq

mangsa

pak cik Dane tgh jawab soalan panas..

time to check out...

teman sebilik

bilik 2012

~rindu sangat~
>0-0<

Post a Comment