Wednesday, 7 August 2013

Ramadhan

Assalamualaikum my readers...
ari nim last dh kita bgn sahur dalam bln ramadhan nim..
cepat sgt masa berlalu kn??
kita sama2 doakn supaya kita dpt berjumpa lagi bulan Ramadhan pada tahun hadapan...
tiba2 aq tringat balik time puasa dkt kolej...
mmg rindu saat bersahur brsama rakan2..
saat berbuka ngan diaorg...
n time pergi bazar naik teksi sama2...
ase mcm nk ase balik keadaan tu...
setahun je berada di Kolej Mara Kuala Nerang...
tapi kengan yg blh dicipta tu banyak giler...
 
aq tringat balik time bln puasa...
awal2 puasa smgt giler nk bgn sahur...
jalan dari Insaniah nak ke Dewan Selera....
pkol 4 lagi dh bgn sbb nk turun sahur...
sbb DS just buka smpai kol 5...
bila dh lama2 penyakit 'M' dh mula dtg...
tapi lau time makanan sdap wajib bgn...
hahaha...ase lawak plak lau igt balik...
bilik aq dekat ngn bilik Nurul Najwa...
member setutor aq n jgk skuliah...
so stiap pagi mst dia mai kjotkn aq utk bgn sahur...
aq bgga la jgk ad mmber mcm budak P25...
hope nnt kat Uni aq jmpa mcm diaorrg...
 
kat sana ad program iftar bersama mentor kami...
dgn pegawai tertinggi kolej jgk...
anjuran Jabatan Perwakilan Pelajar (JPP)
so kitaorg keena buat kad utk ucapan selamat hari raya...
kitaorg ni suka pikir yg complicated...
smpaikn gadoh2 manja sbbkn kad tu...
semua tu aq punya pasal la...
saya mintak maaf ye semua...
tapi pe2 pom kad tu dpt jgk dihasilkan..
dgn kerjasama gurls P25...
"ape yang penting!!!"
"KERJASAMA"

tema kitaorg kna pakai warna kelabu,itam or putih xslp aq...
baju yg aq pakai tu aq pinjam ngn mmber aq...
nim semua gara2 nk pakai baju colour same...
so lau korg nampak ad gmbr tu baju kami mmg hampir same...
semua tu hasli dari meminjam dari Nurul Najwa...
syg Wawa....
 






 
 
 
syg korg ketat2x
>0-0<

Post a Comment