Saturday, 14 September 2013

Dataran Pahlawan...

Siapa sangka after abiz minggu destini Siswa...
aq dah keluar ronda2 bandar Melaka dah...
nim semua sebab member aq mengidam nak makan ikan pari asam pedas...
dah la perut aq xbiasa makan pedas2...
adoi....aq juz follow je la diaorang sebab aq pom ada nak beli barann sikit...
walaupom The Store, Giant n Jusco dekat ngan kolej kediaman...
tapi still nak g tempat jauh sebab dah keluar so baik la jln2 sekali...
lagipom kelas pom xstart ag, assingment pom xde lagi...
so kami keluar la jalan2 cari makan...
kami g DP dengan teksi dapat la harga RM12...
xdela mahal sangat sebab sorang kena bayar RM3...

Bila sampai je kat Dataran Pahlawan (DP)
member aq pom bawa la kami g makan tempat yang dia biasa makan...
boleh tahan la kesedapan dia...
tapi aq try sikit je asam pedas ikan pari...
takot la jugak perut aq jadi raksasa jap ag...hahaha





ngeri aq tengok sambal nim...hehehe


selesai isi tong kami...
kami pom jalan2 kwsan Melaka...








comel x kak ton



yang mana satu nim???



abiz la meronda..
so kami ke Mahkota Parade..
jalan2 dalam tu pulak...
done beli barang...
bertolak balik ke kolej kediaman...

xoxo
p/s: guna masa yang ada..

>0-0<

Post a Comment