Sunday, 15 September 2013

Hangout with Waniey & Yusra


Assalamualaikum semua....
selamat malam saya ucapkan...
mata miya dah kuyu sebenarnya nim...
biasa la...bila siang berjalan jalan memang mlm xley nk jadi brung hantu la...
petang xd miya keluar ngan wani sebab roomate dia nak mai ambik...
so miya juz follow je member miya...
kitaorg g AEON n Tesco..
hari nim minggu kedua miya duk kat Melaka...
n minggu nim juga mira pergi tgk wayang...
kata dtg cini nak belajar...
hehehe...dah keluar teman member so follow je la dia msk wayang...
best jugak tgk wayang drpd terperap je dalam rumah...
kita org g tengok wayang citer
LAGENDA BUDAK HOSTEL
citer nim dalakonkan oleh
Along Cham (Kodan)
Along Eyzendy (Put)
Nora Danish (Seroja)
citer nim mengisahkan persahabatn antara Kodan & Put...
tapi disebabkan Seroja mereka sanggup bergaduh untuk dapatkan tempat di hati Seroja...
n nak tau lebih lanjut sal citer nim korang tgk la sendiri...

then lepas 2 jam menonton kami pom g food court nak isi perot...

kenyang.....
pastu kami ke Tesco..
kat sana kami berborong la barang cikit2....
waniey n yusra beli tudung...
n then diaorg beli alat make up cikit..
miya juz tgk n trsenyum sorg2...
aq mne ad pikir nak make up nim...
miya juz pikir nak tmbahkan stok mknan je..
adoi...mamam je miya tau...


saya budak2 lagi


maggi benda wajib bagi pelajar yg stay hostel


miya jarang minum milo tambah2 lau pagi2...
tapi sebab minggu nim xde org kat umah...
jadi xtau nak makan ape pagi2...
so miya kol member sbb nak mnx milo ngan dia..
hehehe...malu la jgk...
so hari nim keluar miya beli la milo...

p/s: miya xpndai nak pendekkan cerita n story psl movie tu..nanti miya pandai nak buat rumusan miya share lagi ok...

xoxo
>0-0<


Post a Comment