Tuesday, 17 September 2013

Kebersihan Diutamakan...


Assalamualaikum semua...
selamat petang...korang semua dah lunch kew??
wajib la dah lunch kan...
ari nim aq nak share psl keadaan dalam rumah yang disediakan oleh uitm...
nape tajuk kebersihan tu??
nak upload pic bilik mst la kena yang bersih2 je...
lau x malu la kami orang perempuan...
lagi pom dalam Islam pom mementingkan kebersihan...


bila korang buka je pintu terus nampak tempat study kami...
sebelah kanan ada rak kasut kat situ...
alamari dua buah yang kat luar tu khas utk siswi yang duk katil singgle...


 ni keadaan bila korang masuk je bilik aq...
bilik aq nim utk 4 org sebilik...
katil double decker la...
sebelah kiri tu toilet khas utk kami...


nim katil aq n member aq...
yang atas tu katil aq...
xde benda pom..juz bantal n selimut...
memenuhi keperluan bukan kehendak...




nim pemandangan yang korang ley tgk dari tmpt tido aq...


nim locker yg aq guna utk simpan brg2...
n atas locker tu ada stok makanan...
tu je la....
tata titi tutu....

>0-0<

p/s : bersih x umah...sblm snap bersihkan dulu kwsn...hahaha

4 comments: