Monday, 16 September 2013

Nuffnang


Helloooo!!!!
first2 buka lappy ari nim buka biasiswa JPA sebab nak kemas kini maklumat..
web kedua buka mesti la blog aq...
tengok kat reading list ada akak Nao Mie update about Nuffnang...
aq pom teringat nak buka nuffnang aq sebab lama dah xbuka...
tengok akak Nao Mie dapat rezeki dari Nuffnang...
terbit la sedikit perasaan nak dapatkan jgk uwang dari nuffnang..
so bila buka je nuffnang aq tg duit dah bertambah jadi rm1.50
eppy la jugak sebab berjalan jugak nuffnang aq...
pada yang sudi klik aq punya iklan tu tanks byk2...
nnt miya tlg korang plak...insyaAllah...

ok la...

p/s : taip pagi lagi tp xsmpt post sbb mmber ajak keluar...

>0-0<

8 comments:

  1. hihih.. teruja kan walaupun sekadar naik 20 sen... jadilah dari tak naik... nanti mama klik banyak2 kat sini,, mama pun tengah free ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...mmg pom...sbb egtkn dh xjln dh...hehe...tanks mama...syg kat mama...nnt miya tkn byk2 jgk kat mama..

      Delete
  2. Tahniah Miy..semoga terus semangat untuk berblogging ye..:)..
    P/S:Meh, klik Nuff dia..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tanks wanie...hahaha..makin bersemangat lak sbb ad korang semua...tanks ye wanie...

      Delete
  3. he3..inshaa'Allah =) nnti makin naik la 2..yg pntg rajin bw dn tgglkn jejak..nnti ambe tlong klik2kn

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah...amin..haha...kita kn geng2 blogger dari timur...nnt ambe rjn2 berblog walking ye...tanks...

      Delete
  4. wawawa...kite pun buat blog, org lain beriban2 duit ngan nuffnang, tp kite naik sen je..huu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita nim kena bersabar cikit...tambah2 lau kita baru je join dunia blogger nim...nnt sara dpt la ganjaran...

      Delete