Monday, 16 September 2013

Nuffnang


Helloooo!!!!
first2 buka lappy ari nim buka biasiswa JPA sebab nak kemas kini maklumat..
web kedua buka mesti la blog aq...
tengok kat reading list ada akak Nao Mie update about Nuffnang...
aq pom teringat nak buka nuffnang aq sebab lama dah xbuka...
tengok akak Nao Mie dapat rezeki dari Nuffnang...
terbit la sedikit perasaan nak dapatkan jgk uwang dari nuffnang..
so bila buka je nuffnang aq tg duit dah bertambah jadi rm1.50
eppy la jugak sebab berjalan jugak nuffnang aq...
pada yang sudi klik aq punya iklan tu tanks byk2...
nnt miya tlg korang plak...insyaAllah...

ok la...

p/s : taip pagi lagi tp xsmpt post sbb mmber ajak keluar...

>0-0<