Monday, 14 October 2013

Balik Kampung

Assalamualaikum semua...
Alhamdulillah miya selamat sampai ke kampung halaman...
walaupom banyak halangan nak sampai umah...
walaupom housemates dah boleh tdo 2 mlm kat umah...
tapi miya xsampai2 ag kat umah..
tp Alhamdulillah sebab sampai jgk kat umah...
sebab ada member miya yang study at UTEM xblh nak balik sbb xde tiket..
first miya kena g Bangi dulu sebab tiket balik kelantan dari Kajang...
miya naik bas mahligai...
first bas ok la sebab miya dpt seat bawah n yg duk bawah tu semua girl...
kat citu jgk miya jumpa member lama dari SMKA Naim Lilbanat...
lepas separuh jalan miya kena tukar bas sebab bas miya nak dibaiki...
sebab aircond bas tu rosak...
naik je bas tu ase sejok tu sampai ke tulang dah...
bila nak duduk tu miya kena duk sebelah laki...
masa tu mcm2 miya pikir...semua tu mengarut...
tapi kita kena berjaga jaga jugak kan??



bergelak tawa ngan housemates time balik ke KL....


p/s : atas bas sempat lagi berposing...

xoxo
>0-0<

Post a Comment