Tuesday, 8 October 2013

First Interview....


Assalamualaikum semua...
korang dah tido ke??
miya baru je mnom kopi pekat...
sebab miya nak kena bersengkang mata...
sebab nak ciapkan video MGT400...
adoi...macam2 la masalah kitaorang...
lagipom memang padat gile jadual miya...
sebab minggu nim kan dah nak balik....
yahoooo!!!!!

back to the tittle ok...
Alhamdulillah ari nim miya dpt pengalaman yang xpernah dapat lagi...
miya pergi interview pasal pengacara majlis untuk majlis konvokesyen...
memang miya dah ada pengalaman time sekolah menengah...
tapi tu pengalaman cikit je berbanding ngan yang lain...
terima kasih kepada cikgu Azizun sebab dah bagi tunjuk ajar kat miya...
bila dapat berita melalui FB bahawa kami kena kumpul pukul 7.20 a.m.
7.30 a.m akan bertolak ke dewan Taming Sari kat UITM Lendu..
kami berbelah bagi nak g ke xnak...
sebab kami ada lecture law pukul 8.00 pagi tu...
mne blh skip kelas law sebab nanti xphm...
tapi Allah dah bantu kami sebab tiba2 kelas LAW batal...
sebab madam kami dah duk kat wad...
harap2 madam selamat melahirkan baby yang comel...

so kami naik la bas dengan jayanya...
bila tgk yang nak g interview tu senior2 n dah berpengalaman lebih dalam bidang tu...
perasaan dah down sbb mesti xdpt punye...
 n pikir positif xpe dtg nim boleh pengalaman...
bila sampai kat dewan tu...
kami dapat  borang markah terus perasaan berubah...
ase macam jantung nak melompat keluar...
sebab banyak kriteria yang nak dinilai...
miya xde lah terror sampai tahap tu...
tp dah dtg dah kat dewan taming sari...so go on je lah....
Alhamdulillah, event tu berjalan lancar...
yang lawaknya member miya sampai 3 kali pergi toilet...
opppssss sory....


Dewan Taming Sari


cara nak hilangkan gementar... say peaceee...



menggedik ngan housemate
pemandangan time magrib dibalkoni umah

p/s : miya lulus interview nim...Alhamdulillah...

Post a Comment