Tuesday, 29 October 2013

Kursus Biro Tatanegara (BTN)


assalamualaikum...
lama sangat miya xupdate blog miya....
tapi miya smpat la survey n tgk ape yg korang semua update...
ase mcm cpt sgt masa berlalu...
sekarang dah nak msk bulan November dah...
nnt bulan December dah nk start final...
lps miya balik cuti beraya ari tu, banyak sgt test and quiz..
sebab tu miya xsmpat nak update blog...
sempat baca je...
nim miya curi masa sikit sbb miya nak share pasal kem BTN...
ari jumaat, sabtu and ahad baru2 nim miya g kem kat Ulu Sempri Rembau...
kem nim under silat cekak ustaz hanafi...
tempat dia sangat cantik sbb pedalaman...
berdekatan ngan kawasan air terjun...
antara aktiviti yang ada kat sana...
of course la ada ceramah tapi ada dua slot je...
pastu LDK @ PKPK...
Jungle treking...
ikhtiar hidup...
explorace...
team building...

aktiviti dia xde la lasak sangat tapi mmg blh mengeratkan ukhwah...
kem ini disertai oleh MMU, Uitm KBM, Adtec, UniKL, dan UTEM...
mmg kitaorang xknl antara satu sama lain...
tapi kem yang dalam masa 3 hari nim buat kami jadi rapat mcm dah lama kenal...
miya biarkan gambar berbicara...
















lepas masak kami kena g mkn makanan kumpulan lain...
sedey sangat....
dah makan kena basuh guna air sungai...
ketua yang basuh..
anak buah??

ni anak buah duk lepak...



kena buli plak...







lepas explorace kena simbah dgn tepung plus air...


tamat sudah perjalan kami di kem...
perjalanan hidup yang lbh mencabar menanti kami di luar...

xoxo
>0-0<

2 comments:

  1. Replies
    1. hahaha...mmg seronok pom...lau blh nak lama cikit...
      tempat kat sana pom tng...
      lupa jap pasal keje2 kat uni...
      hahaha

      Delete