Thursday, 10 October 2013

Lega Sangat.....

Assalamualaikum....
selamat pagi semua........
tahniah kepada pelajar PMR sebab dah abiz exam...
semoga adik2 dapat jawab dengan jayanya...
n tu my lovely sister, congrates ye darlim...
nanti akak mu ni balik kita gi melancong ok....hahahaha...
pesanan for korang, jangan berhenti memohon kepada Allah...
mohon supaya dapat pemeriksa yang ilekssss...
mohon supaya dapat result gempak...
InsyaAllah korang akan dapat sebagaimana korang usaha...

miya pom bersyukur sangat..
sebab beban sepanjang dua minggu nim dapat juga diringankan...
kan miya ada cakap yang miya kena buat video...
so semalam dah serahkan kepada miss Aiza..
n then semalam jugak miya ada test Math...
tanpa study miya masuk dalam kelas utk jawab...
mmg la trok result nim...
miya bersyukur sangat sebab Test Law tunda after break mid sem nim...
test Eko pom Puan tunda...
ada lagi assignment yang kena buat n hantar nanti after cuti...
tapi nasib baik dah jalan dah assignment nim...

miya ase lega sangat semalam...
n miya mmg boleh tido lena...
dua malam miya tido dalam keadaan yang xtido...
dua malam juga miya tido atas lantai yang sejok sebab nak siapkan video nim...
sebab tu miya ase legaaaaa bangat....
mmg bersyukur xhenti2...
pagi2 bangon ase tenang sangat xde la rush nak g buat tu, nak buat nim...
ok la...done update blog...
nak g study jap n nak basuh baju...
sebab esop dah nak balik KL...
n ari Sabtu nak balik Kelantan....
yahoooo......









p/s : miya harap miya boleh la tempuhi segala dugaan n dapat laksanakan kerja yang diberi dengan sempurna....
xoxo
>0-0<

7 comments:

  1. nampak kelegaan di wajah..hehehe..all the best dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tanks akak...hehehe...mmg lega sangat...
      first time ase mcm nim...hehehe
      sblom nim, buat folio xde la ase sampai mcm nim...
      hehehe...tanks akak...

      Delete
  2. gud luck miya...semua muke freedom teramat sgt tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...mmg freedom sgt...lau boleh terbang dah lama dah terbang...hahaha

      Delete
  3. owh da habis ea?
    bes la ....hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...alhandulillah...da abiz sqtu..tggl banyk ag...haha..tp ok la

      Delete
  4. :)
    nnt singgahla blog noly ye
    www.nolyanna.blogspot.com

    ReplyDelete