Wednesday, 2 October 2013

Pencarian Bakat Baru


Assalamualaikum n salam sejahtera bloggers...
miya ase miya la yang paling bz dalam rumah nim...
n alhamdulillah boleh la curi masa skrg nim nak update blog n BW cikit...
sambil tu aq buat lthn compound interest... 
sebab jap ag ad kelas math n management...
ari nim miya nak share about bola jaring yang miya ada infom ari tu...
kitaorg pergi UITM Lendu utk pertandingan nim...
yang sedeynya kami xdapat tempat pom...hahahaha
kitaorg smpt main 3 game je n sampai separuh akhir..
first game kami menang 9-2
second game 9-4
third game 6-6 (2-1)
kami kalah dengan kumpulan MU...
miya xpuas hati dgn kptsn nim sbnrnya...
tapi nak wat cmne dah takdir camtu kan...
tapi game nim dah mengeratkan lagi hbgn kami satu rumah nim...
n one more nak gtau..
yang miya terpilih main utk uitm..
so hari sabtu nim ada game plak dekat ayer keruh...
n semalam,hari nim n esop ada latihan kat UITM Lendu..
kumpulan miya 3 org yang terpilih...
Alhamdulillah walaupom miya main REDAH JER!!!!


1 comment: