Thursday, 10 October 2013

RI ke Silat???


Assalamualaikum semua bloggers.....
malam semalam ada 2 program yang diadakan serentak...
satu program dari Rakan Intelek
dan lagi satu dari Persatuan Seni Silat Ustaz Hanafi...
dua hari miya pikir nak g yang mane satu...
miya pikir nape la buat pada hari yang sama...
miya nim tamak sikit...
dua dua jadi ahli...
pastu mula la xcukup kaki, tangan, n badan nak pikir...
yang Rakan Intelek tu miya terpilih utk sertai group Halaqah...
n silat tu memang miya nak masuk sebab minat...
Alhamdulillah...semalam silat start lewat cikit...
so miya pergi la program Symposium Night...
program nim sebab nak kenalkan ahli jawatankuasa Rakan Intelek.,..
plus nak buat pelancaran program QASEH....

Q - Quran (baca Al-Quran)
A - Aurat (jaga aurat)
S - Solat
E - Elak maksiat..
H - Hadir Kuliah...

nim la maksud 'QASEH'
balik je dari program Symposium Night, miya tros serbu tempat silat...
tapi time tu dah abiz dh program...
tapi sebab ramai yang baru balik dari program RI...
so yang baru balik nim pon singgah jugak kat silat....
so my senior pom penuhi permintaan miya nak tunjuk demo sekali lagi...
tapi bukan sekali je diaorg kena buat...
sampai empat kali...sebab ada lagi yang datang lepas kami...
kesian kat senior2 kami...











p/s : dpt dua KI smlm sbb tu nmpk cam tamak je...
xoxo
>0-0<

Post a Comment