Friday, 29 November 2013

Countries Culture & Food Festivals


ollaa...
semalam miya sanggup g awal kelas sebab nak g mini audi at graha...
nim semua gara2 abg hisyam n abg syawal yang jemput g program diorang...
tapi xnyesal pom g sana...
sebab memang meriah giler diorang punya program...
ase macam satu jam tu mmg xcukup pom nak survey semua...
stiap booth boleh singgah kjap2 je sbb ada klas FAR410 plak pkol 12...
program nim bawak 5 buah negara...
antaranya ialah italy, mexico, arab, korea n india...
stiap booth nim sediakan sample untuk dimakan...
n diorang sediakan juga about game tradisional setiap negara...
yang menarik semua aktiviti kat citu percuma...
xperlu nak bayar pom walaupom nak ambil gambar...
memang stiap booth sdiakan tempat utk bergambar..
bersama ngan props plak....
stiap game akan dapat hadiah lau menang...
































xoxo
>_<

4 comments: