Friday, 27 December 2013

Kita Takkan TErpisah.


Assalamualaikum bloggers semua...
pagi ni miya nak cite kisah semalam..
kisah antara sahabat A4-3...
alhamdulillah semalam kami dapat berkummpul 
n dapat meluangkan masa bersama-sama
lama sgt dah xtvt ni xdpt nak dibuat.....
tapi ada tiga orang yang tak dapat nak join semalam...
first ida sebab dia demam...
n then ain n irma sebab diaorg still duk kat umah..

alhamdulillah semalam kami dapat menunaikan solat magrib berjemaah...
nak pilih jadi imam tu susah sgt..
antara ramai2 miya yang xpernah jadi imam...
takot sgt nak jadi seorang imam..
sebab kena pimpin mereka...
mmg semalam kaki ketar sgt ase berat sgt...
tapi kena cuba juga sebab 

"apabila seseorang menolak menjadi imam itu merupakan tanda2 kiamat ssudah dekat"

then Alhamdulillah dapat juga melaksakan solat magrib n solat hajat...
kitaorang juga buat bacaan Surah Yassin semalam sementara tunggu msk waktu isya'...
selesai semua dengan solat isya'...
kitaorang semua siap2 nak keluar makan nasi lemak ayam berempah kat KG.MORTEN...
mmg nasi lemak kat situ sedap berbanding tempat lain yg biasa makan...
lama la juga lepak situ..
sambil open table dgr masalah Raja...
selesai makan n cite semua, kita orang balik umah dgn rasa yg bercampur baur..
ada rasa sedih n juga gembira...
miya ni sensitip sikit bab2 perpisahan....
adoiiii...harap2 boleh tahan la...
kami hanya tinggal 3 minggu saja nak bersama...
lepas nim semua dah duk umah sewa msg2 follow classmates....
ape2 pom miya nk fokus study balik ari nim sebab semalam melara je keje...

p/s : ari nim ada kelas FAR pkol 9 pagi...

xoxo
>0-0<

4 comments: