Sunday, 15 December 2013

TerAKHIR!!!!

assalamualaikum semua...
nak tunggu baju ciap miya nak update cikit blog miya...
sebab lama sangat xterupdate...
hari nim hari terakhir latihan silat bagi sesi sept 2013- jan 2014....
ase macam sedih sangat sebab akan kehilangan senior2 yang sehati sejiwa ngan kitaorang...
susah nak dapat senior macam diorang...
kitaorang ni dah rasa macam satu family dah...
minggu nim banyak memory yang dapat dicipta....
first minggun nim kitaorg ada ijazah potong dekat MMU...
after balik MMU tu kitaorang ke Air Panas Gadek...
pagi pkol 6.30 baru kitaorang sampai kolej balik...
program tu berlaku ari jumaat malam sabtu...
pastu ari nim kitaorang ada latihan plak kat taman lipan...
ase macam xnak balik dah...
sebab tau ari nim ari last latihan....
dalam kesedihan nim ada kegembiraan juga buat miya...
ari nim miya bawak van tau...
first time boleh bawak van....
takot giler sampai xegt nak trnkan handbrek...
tapi alhamdulillah selamat sampai jugak...
then time rest latihan tu...
miya pinjam moto RXZ ejan...
dah la moto tu wrna purple...
warna kegemaran miya....
Alhamdulillah boleh juga bawak...
n boleh round kwsn perumahan tu...
banyak sangat kenangan yang tercipta....
xkan ku lupa kengan nim....
akan ku kekalkan dalam egtn n dalam blog nim....
hehehe...
chow dlu sebab baju dah ciap....

xoxo
p/s : nak sambung buat assignment plak...
miss yah...

>0-0<

Post a Comment