Thursday, 5 December 2013

Ustaz Mu Tunggu Aku Datang!!!

Assalamualaikum semua...
makin nak final makin banyak assignment dapat....
betol la senior cakap...
xkan abiz assignment hingga lah nak msk study week...
minggu lepas miya g tgk cite ustaz mu tunggu aku datang...
nim semua sebab nak teman member beli baju dinner...
alhamdulillah blh jugak dia beli...
cite nim boleh tahan la jugak...
cuma mula2 tu agak boring sikit...
tapi banyak la nasihat untuk kita....
antara kata2 yang miya egt

"kenapa kita xnak solat, sedangkan Allah telah bagi kita kesihatan yang sempurna, mata, kaki, tangan n segala yang menyebabkan kita sangat sempurna n boleh hidup ngan aman...kita solat ni adalah tanda kita bersyukur dengan pengurniaan segala hikmah ni..."
time solat nim kita akan lebih dekat ngan Pencipta kita... 
so jom2 kita tunaikan solat ngan sempurna...
InsyaAllah...


p/s : solat adalah tiang agama....

xoxo
>0-0<

4 comments:

  1. Replies
    1. boleh la...banyak pengajaran n pembelajaran...
      n byk jgk gelak...hehehe...
      >_<

      Delete
  2. Replies
    1. insyaAllah nanti akak ada masa akak blh la p tgk..

      Delete