Sunday, 26 January 2014

AGM Silat plus BBQ


Assalamualaikum...
nim miya nak share mengenai aktiviti minggu last at uitm bg sem 1...
after last day n last paper final exam...
kitaorang geng silat dah buat peracangan...
kita org buat AGM dekat Pantai Puteri...
AGM nim skali ngan BBQ...
disebabkan aktiviti nim...
miya terpaksa lepaskan kenangan ngan housemate miya...
hari tu juga semua housemate miya keluar sekali...
sedih sangat dalam hati nim sebab xbley nak luangkan masa bersama ngan housemates...
tapi kita kena buat pilihan n mesti ada kos lepas yang berlaku...
ceh...aq masukkan ekonomi dalam blog aq nim..ish!! ish!! ish!!
hahaha...

kitaorang lepak kat pantai puteri dari pkol 6.00 ptg hingga pkol 8.00 am...
nasib baik abg Nuar YDP Silat Melaka bg pinjam 2 buah khemah...
so ada la tempat berteduh...
tp miya cam biasa r...
bi;a duk tmpt baru n lepak mesti r xtido malam...
mmg sepanjang malam miya xtdo...
banyak benda yang dibuat malam tu...
yg lawaknya semua org gelakkan miya bila miya kejar bola...
senget punya seniorr...
tapi mmg best sgt malam tu...
mmg xboleh nak dilupakan walau sedetik...

mmg ayam tu dibakar oleh miya, norlin, naz n din...
lps 3/4 ayam dh dibakar...
kitaorang troskan agenda dgn meeting...
so mlm tu tlh dilantik seramai 7 org xsilap miya...
malam tu juz lantik jawatankuasa tertinggi je...
nnti akan diadakan AGM formal bila kls dah start nanti...
lps tu ad program tukar2 hadiah n then kotak beracun...
lps tu separuh dah nak balik sebab esop diorang nak balik awal...
so diaorg balik sebab nak packing brg...
miya nasib baik bas malam n semua barang dah ciap packing....
so xde la kelam kabut sgt...

yg xbalik semua buat aktiviti yang dicipta sendiri...
bdk laki main futsal la...
n ada yang main gitar nak jadi mat jiwang kan...
maklum la duk pantai kn...
hahahaha
tapi yang xblh blah...
duk pantai mmg sjok sgt sampai miya kna g berlindung blakang pokok sbb xnk bg kna angin...
hahahha...abg muiz plak mmg xthn sjok...
abg aj n abg akif buat unggun api guna kaedah lama sampai la berhasil...
mmg dasyat r diorg...
so abg Muiz plak berusaha utk pertahankan api tu...
sampai la pagi keadaan tu berlarutan...
lepas sarapan pagi, kitaorang tinggalkan pantai puteri dengan senyuman n perasaaan sayu..
sebab senior kitaorang tu dah last sem at Uitm KBM...
so sedey sgt sbb xjmpa diorg dah sem dpn...

so miya buat coretan n tinggalkan gambar2 sbgai kngn dalam blog nim...



















xoxo
p/s : miss u guys...

>0-0<

4 comments:

  1. bestnya bbq kat pantai waktu mlm....kalau g ngan family mesti seronok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best pom lau bbq ngan family...
      lama sgt dah xbbq ngan family...
      nk kna ajak nim kan??
      hahaha

      Delete
  2. wah, best ni. mama pernah merasa waktu macam ni, memang happening betul

    ReplyDelete
  3. hahaha...mmg pom mama..happening sgt time tu...
    tmbh2 baru abz last paper...
    mmg enjoy sakan la miya..hehehe

    ReplyDelete