Saturday, 25 January 2014

Aktiviti Kelas...


Assalamualaikum...
miya nak share xtiviti miya time last week for sem 1...
last week tu miya ada paper math..
n senggang masa for paper tu 3 hari...
so kitaorg percepatkan masa enjoy kitaorang tu...
sebab nanti boleh la balik umah awl...
so kitaorg keluar g pantai pengkalan balak...
banyak xtviti yg sempat dijalankan...
walaupom kehadiran tu xmemuaskan
tapi semua sporting n enjoy..
so memang ase best sgt...
n xtiviti ni sbnrnya blh mengeratkan ukhuwah kitaorng...
banyakk game yang sempat diadakan...
antaranya kotak beracun, biskut cinta, baling selipar...
yg plg lama sekali kotak beracun r...
mcm2 denda yg kena...














after lepak, main, kejar mengejar, mandi, gelak ketawa kat pantai nim...
kitaorg pom cari port lepak lain...
kitaorg g main bowling plak kat mp sambil mkn2...
tp b4 sampai mp..kitaorg g masjid selat melaka untuk solat zohor...
memang cantik sgt masjid tu...
dikelilingi laut..


pemandu dah keletihan bawa kereta...










then habis main game..
kitaorg tros solat asar kat MP...
balik kolej kejap sebab nak antart atyn...
dia ad program mlm tu..
di sebabkan minyak kreta banyak ag..
kita org bercadang nak keluar mkn malam plak...
lps magrib baru bertolak sebab family rizal mai ambik barang...
kitaorg g solat kat masjid al-azim...
then kitaorg g mkn...
lps tu dlm kol 9 lbh kitaorg blk sebab kreta kena hantar pkol 9.30...
selesai la sudah program hari tu...

p/s : banyak kenangan yang tercipta...
140114

xoxo
>0-0<

Post a Comment