Tuesday, 7 January 2014

Happy Bufday Teha


Assalamualaikum....
happy bufday nur faatihah binti azmi..
dah dua puloh tahun kan hang...
hehehe...

post nim miya nak tulis semalam lagi...
lepas kejadian tu berlaku...
tapi letih sgt n study eko xabiz ag...
so miya update la petang nim...
sebab miya pom baru je abiz exam...


drama tu adalah lakonan yg xdirancang...
first miya nmpk muka teha mcm sedey sbb egt kami xegt bufday dia...
sebab semua housemate fokus study je...
kitaorg buat xlyn je kat dia...
until ereen yang start buat hal...
boleh plak dia nk gadoh pasal benda kecik je...
bnda mmg kecik sgt....
msib baik la miya nim cepat paham...
so ape lagi...join la drama tu..
sekali miya mrh semua egt miya mrh btol2...
sampai bufday gurl pom pucat...
n then si Raja mnx kitaorg mengalah...
pastu miya n teha p la toilet sbb nak mengalah dgn mslh tu...
masa tu la kitaorang simbah si bufday girl dgn something yang mengerikan...
diaorg buat air campuran, bedak n kopi...
ksian kat bufday girl...
n letih la jugak sebab nak cuci balik toilet n ruang tamu...
sebab si bufday girl balas dendam...
blh plak dia g plok semua org...
sebab nak suruh adil katanya..
ape2 pom....
semalam mmg gelak sakan...
sebab master mind yg kena terok...
hahaha...

p/s: i will miss this moments every time......

xoxo
>0-0<

Post a Comment