Monday, 27 January 2014

New Eyes


Assalamualaikum...
nak gtau yang miya dapat new speck...
hahaha...so mmg dah jadi specky gurl...
sblom nim mmg miya pakai lens lau keluar sebab speck lama miya mmg dah nazak...
tp speck tu miya still pakai time study kat umah...
sape yg satu rumah ngan miya ari tu tau la mcm ne condition speck miya...

so..skrg alhamdulillah dah dpt speck baru...
so xpyh nk kecikkan mata lagi lau nk tgk tv or guna lappy...



xoxo
p/s : harap2 specky nim blh thn lama plak...

>0-0<

8 comments:

  1. Replies
    1. hahaha..org puji kita kena ckp terima kasih...
      hehehe..tp sy biasa2 je orgnya...
      org disana lagi comel nampaknya...

      Delete
  2. comelnyaa awak pakai apek. miahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak kesian kat apek la sy pakai dia...
      adoiii...hahahahaha

      Delete
  3. akk pon pakai spek...kos spek skang ni mahal la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mahal pom akak...
      terkjot miya time p buat spek nim...
      nsb baik ongkos cukup...hehehe

      Delete
  4. Salam sis. Nice pair of specs you got there. Hari tu my daughter patahkan my spec. Hadoi, terbeliak juga mata tengo berapa kos utk buat spek baru.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam...abiz tu dah buat new specs lom??mmg harga makin mahal...
      yg mahal biasanya cermin la...

      Delete