Wednesday, 12 February 2014

Uitm Puncak Alam...


Assalamualaikum semua....
miya nk share something ari nim...
miya kat melaka nim hanya sementara..
sebab uitm KBM nim hanya kampus transit miya..
so nanti miya kena pindah ke uitm Puncak Alam...
so mmg dh dikonfirmkan yang nnt sem 3 semua student akaun kena g puncak Alam...
sebab bangunan fakulti perakaunan dah hampir 90% siap...













xsabar nak berubah angin...
tapi....
miya takot nak tggl uitm Kbm sbb byk kngn tercipta...
especially ngan silat...
miya takot keadaan silat kat sana xsama ngan silat kat uitm melaka...
miya takot perstuan silat selangor xsama ngan persatuan silat Melaka...
kitaorg walaupom xsama uni tapi hbgn dah macam adik beradik...
sbb banyak aktiviti yang diadakan bersama...
tapi Abang AJ ad pesan lain tempat lain caranya...
belajar utk terima sesuatu yang baru...
so insyaAllah kita boleh terima benda tu dengan redha...
macam miya ckpkn xsalah kita mencuba benda baru....
ok..selesai sudah luahan hati yang xberapa nak terluah...

p/s ; miya ase colour nim macam xmenarik minat utk miya p belajar je...hahaha...
ape2 pom this will be my new place to study on Sept 2014...

xoxo
>0-0<

7 comments:

  1. Salam miya!
    Dah follow miya, follow saya balik ya :) terima kasih.
    http://www.rookieleviosa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Assalam....dik...kenal akk x?
    even miya akn b'pindah akk harap ukuwah yg kita bina sebelum ni tak terputus mcm tu aje.. ^__^

    ReplyDelete
  3. @An Najwa wassalam akak...sape yg xknl akak...mne blh xknl...hehehe...insyaAllah walaupom sy duk jaaaauhh dr akak...u always in my heart...insyaAllah ukhwah nim xkan terputus..sbb sy perlukan akak...

    ReplyDelete
  4. hye akak .. samala kita .. gonna miss kbm

    ReplyDelete
  5. heee ri tu anta adik sambung situ..dia kos perlancongan :) intake september 14 hee. huuu mencabar la tengok kawasan uitm puncak alam tu huu

    ReplyDelete