Monday, 21 April 2014

Kenangan Di Sabah Bah!!


Assalamualaikum semua...
Alhamdulillah hari ni dah abz test satu paper...
dah study, dah buat balik latihan, tapi nape xley jawab juga xd...
huhuhu.....sedey yg teramat sbb ase mcm susah sgt...
ni la bahayanya bila kita over confident yg kita blh jawab exam....
ape2 pom esop n lusa still ad test jgk...
so ni curi masa sikit after asar nak update blog n lupakan test xd...
baca update korang blh lupakan masalah xd tau...
sbb kita duk dalam dunia maya...hahahahaha

ok ni miya nak update time duk Sabah ari tu...
alang2 dah smpai sabah utk pertandingan tu ad la jgk berjalan...
jalan pom lepas abz pertandingan tu la...
sebab senior ckp tukar niat lps bertanding xpe jgn sblom bertanding....
hahahahaha....lawak punya senior...

antara tempat yg sempat melancong ialaaaahhhh...
1. Pasar Filipino
2. Mc'D Sabah...
3. Kaki Gunung Kinabalu
4. Memorial Park
5. Rumah Terbalik
6. Lapangan Terbang KK...
7. KFC airport Sabah.  

hahahahaha...ase no 2,6, n 7 tu xperlu bgtau kot...
hahahaha...miya saja je nak suruh nampak banyak tempat yg dilawat...

ok la...
see u next time...
insyaAllah nanti miya buka lappy miya melawat blog korang semua....
ni miya buka ngan fon je...
so miya juz baca ape yg korang update...
ok la....
selamat menanti Bulan mulia....

xoxo
>0-0<

Post a Comment