Monday, 14 April 2014

Segmen Blogwalking Bersama Dayang Deno


Assalamualaikum....
lama sangat x terupdate blog nim...
berdebu dah...
fuhhh...fuhh...sapu sikit...
hahaha...
jom blogwalking guysss...
lama sangat dah x blogwalking....
rindu sangat...


~klik banner lau nak join jugak....~

xoxo
>0-0<

37 comments:

  1. gud luck dear......

    Jemput singgah dan JOIN d(^_^)b
    ANDA DI TAG!!! hehe.... SPECIAL GIVEAWAY {MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2014/04/segmen-jom-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  3. salam mesra..

    datang singgah sari segmen yang sama,
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  4. Selamat malam singgah dari segmen yang sama.. follow sini dan salam perkenalan

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    All the best... :-)

    ReplyDelete
  6. Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama. Salam ukhwah ^^ http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    Jemput join ga saya ya http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

    ReplyDelete
  8. slm...Dr segmen yg sama.Gud luck.
    Jom support GA ida http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html
    p/s: slm knl...done follow#183

    ReplyDelete
  9. salam

    singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

    ReplyDelete
  10. Blogwalking dari segmen yang sama :) salam kenalan :D

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  11. Singgah ;D

    http://sallyyatiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Datang menyibuk kat sini dari segmen yang sama XD Btw, jemput join GA ni : http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/giveaway-2-max-bella-1st-birthday.html Kalau boleh, mintak tolong comment di entry tu. Wish me goodluck ke .. TQVM

    ReplyDelete
  13. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-html

    ReplyDelete
  14. Salam adik, tumpang lalu dari segmen yang sama :)

    http://namayangteratas.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum dan salam singgah dari segmen yang sama...smoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete


  16. Hi hi hi hi Qila singgah dari Segmen Kak Deno heee~

    Meh jemput singgah blog Qila pulak hehehehe :D

    ReplyDelete
  17. Salam Ukhwah Fillah .

    Wani datang dari segmen yang sama .
    Jom datang blog Wani (:

    ReplyDelete
  18. singgah & follow dari segmen yang sama..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  20. Hi dari segmen yg sama http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.

    ReplyDelete
  21. Blogwalking ke sini dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  22. Salam Perkenalan!

    Jemput singgah..

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  23. assalam.. datang dari segmen yang sama .. bw here

    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  24. jalan sini dr sgmn

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  25. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

    ReplyDelete
  26. salam jumaat.. singgah blogwalking sini dari segmen yang sama..dah follow sini =)

    http://keyranazleen.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  27. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
    jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  29. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  30. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    ReplyDelete
  31. hi, salam kenal..
    saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    ReplyDelete
  32. datang sini dari segmen deno :D done follow

    http://diarijejakahangat.com

    ReplyDelete
  33. salam.. jalan2 singgah sini dr segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  34. Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P

    ReplyDelete
  35. Hai.. Papaglamz dari
    http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-temui-papaglamz-di.html?m=1
    singgah dan follow blog yg best ni. Jom terjah n follow papaglamz.

    ReplyDelete