Thursday, 24 July 2014

Badminton


Assalamualaikum...
badminton lagi....
xde benda lain ke miya oii...
hahahaha...

ada banyak ag benda lain yang miya nak tulis...
tapi bila tulis  je perkataan badminton banyak sangta yang terimbau...
kat sini miya nak abzkan pasal badminton...
hari tu miya ada cita pasal pemilihan wakil MEBA...
boleh baca kat sini...
disebabkan hal tu kami jadi makin rapat ngan budak kelas...
tiap2 hujung minggu mmg kami budak kelas akan ke Dewan One Centre utk main badminton...
mmg tiap-tiap minggu...
boleh dikatanakan  mmg always spend max RM3 utk tempah court...
main selama dua - tiga jam n dua court...
dengan cara nim la kita orang makin rapat....
sanggup berhimpit dalam kete sbb nak g main badminton...
owner kereta pom sanggup ulang alik ambik kitaoran g...
n yang paling bez kitaorg bkn main ngan kelas kitaorg je...
kitaorg main jugak ngan bdk kelas lain n bdk course lain...

sebab badminton miya sanggup sewa kereta...
lagipom hari tu member miya nak mnx tlg antar kat Melaka Central (MC)
sebab pakwe dia yang datang bercuti da nak balik selangor...
miya ase ari tu miya racing sbb rush ke MC takot dia xsmpt nak jumpa..
miya mnx maaf tau teha sebab buat teha takot naik kete ngan sy lagi...
hehehe...
n hari tu jugak lepas main badminton kitaorang terus serbu pantai kelebang...
sebab lapo sangat n saje nak g lepak pantai...










xoxo
>0-0<

p/s : sukan boleh mengeratkan ukhwah...
cuba luangkan masa lebih untuk merapatkan sillaturahim

Post a Comment