Thursday, 24 July 2014

Follower Ke 200


Assalamualaikum semua...
wahhh...
alhamdulillah hari nim blog miya da ada followers ke 200..
so miya nak riview dia punya blog...

tuan empunya blog nim still student...
n yang penting dia asal Kelantan...
miya pom asal Kelantan...
comel je tgk penulisannya sebab mmg xblh lari dari bahasa Kelatey...
tapi macam ne nak tulis karangan nim cik suraya oii...
miya salute la dia sebab bangga ngan bahasa kelatey...
hehehe...
"Gomo Kelate Gomo"

tgk cara blog dia nim...
Suraya macam sorang yang berjiwa lembut sebab serba pink...
so miya gelarkan suraya Pinky Gurl tau..
tapi macam minat Naruto je...
n Oppa tu = abang
so style dia macam abg??
hehehe...entah la miya...
ok la..jom ramai2 jengok blog Suraya...
n ramai2 follow si gadis kecil molek nim...




xoxo
>0-0<

4 comments:

  1. Wah, comey je blog Cik Suraya..tahniah da 200 follower :)

    ReplyDelete
  2. bestnya! 200 followers dah. Saya nombor 230 awak..

    Thanks for the idea tau. nak buat mcmni juga la nanti...

    eh, thank you datang pesta kata haritu :)

    ReplyDelete
  3. @rasyidah yusof

    thanks follow miya...
    blh je...
    ni pom miya ceduk idea org...
    hehehe

    ReplyDelete
  4. haha..yeah gomo kelate gomo.. review nah. trima kasih kak. karangan ok je..urm cover tu ehe.

    ReplyDelete