Monday, 21 July 2014

Gunung Kinabalu


perghhh...da sampai gunung kinabalu ke miya oiii??
Alhamdulillah da sampai da tapi setakat kaki gunung je...
xsampai puncaknya lagi...
tapi Insya Allah akan diusaha untuk sampai puncak..
tapi xpuncak pom separuh pom jadi la labu...

yup ni tempat yang ditunggu tunggu untuk sampai...
ni tempat yang diidamkan untuk daki...
disebabkan hajat ku yang ini la umi izinkan aq ikot pertandingan nim...
ase bersyukur sgt sebab dapat lihat ciptaan Allah...
ase bersyukur sgt sebab dapat jejak kaki ke tempat pelancongan yang paling famous..
walaupom impian xtercapai tapi mmg bersyukur sgt...

kitaorang berkumpul dibawah tmpr penginapan pkol 7 pagi...
sebab hari kita melancong ni adalah hari yang sama kita akan naik flight...
so lau lambat smpai airport mmg blh terlepas flight la jawabnya...
so first place tmpt yg kitaorg tuju ialah gunung kinabalu...
b4 bertolak tu mmg smpt bergambar la...

sepasang tongkat


sepasang kami

my roomates...
kat sini kenal miss salina


after da bergambar sakan...
so bermula la perjalanan kami...
my seat dpn skali so best dgr pemandu bas borak dalam bahasa sabah...
alhamdulillah time jalan tu hujan turun dan menyebabkan kami kesejukan dalam bas nim




b4 sampai kat gunung kinabalu..
kitaorg singgah satu tempat...
'mmg miya lupa la ape nama tempat tu...
tapi seriously mmg cantik sgt...
kat sini kita blh nampak da gunung kinabalu...
kat sini bermula lah carier saya sebagai photographer...




Photo: Mount Kinabalu :)
#throwback #wajadiri





after menikmati breakfast n view yg mmg cantik...
kitaorang troskan hajat kitaorang...



kat sini dengan selamba badak geng2 laki buat persembahan silat...
semua tourist terkejut tp last2 dpt tepukan gemuruh...
diaorg ckp x dpt wt kat puncak gunung kat kaki bukit pomn blh...











>0-0<
see yah....

Post a Comment