Monday, 21 July 2014

Pasar Filipino


Assalamualaikum..
sebelum nim miya kan ada bgtau miya nak cite 
semua kejadian yang dah berlaku sepanjang Sem 2 nim...
so ari nim akan bermula la tertype sejarah2 miya...
kihkihkih...tp nim bukan sejarah mcm form 1 - form 5

entry nim miya nak sambung about tournemant di Sabah..
first tempat kitaorg singgah ialah Pasar Filipino...
kat sini memang banyak sgt berborong...
kat sini mcm2 blh dapat n harga pom berpatutan...
lau pandai tawar menawar lagi la dapat murah...
kat sini miya beli barang utk family n member2 miya...
antara barang yg blh dapat kat sini ialah
1. kerepek
2. baju "I LOVE SABAH"
3. Gelang
4. Butang Baju Melayu
5.Kerongsang

banyak la lagi barang yg blh buat kenangan..
tp yg miya senaraikan tu benda yang biasa org akan beli...







after berborong sampai kena beli beg guni...
kitaorg singgah makan tepi laut...
boleh tahan juga la makanan kat sini...

kepak madu yang mmg famous kat sabah




xoxo
end of the pasar Filipino

>0-0<

2 comments:

  1. ada apa lagi yang menarik di sana tuu macam best ja semua muka ada senyummmm ;-)

    ReplyDelete
  2. @Montana
    banyak la lagi brg2 tu...
    kat sana blh tgk org laki yang mnejahit..
    wajib la semua senyum...
    first time sampai...
    biar la duit flow out dgn lancarnya pom...hehehe

    ReplyDelete