Wednesday, 13 August 2014

Aktiviti Kelas AC2202A


Assalamualaikum...
mmg btol la umi ckp sem lepas miya mmg byk berjalan...
blh dikatakan tiap2 minggu keluar berjalan..
mcm mne la xpokai utuk sem dua...
maaf la...nak wat cmne ni sem last miya duk Melaka...
sem last juga blh lepak ngan bdk kls...
lepas kitaorang tau mmg btol2 kena transfer kitaorg spend masa byk lam lakukan xtvt kelas...
antaranya:
bercendol...
beriver cruise kat Sg Melaka..
berfutsal...
berkelah kat pantai...
dinner sama2...
mmg banyak la nak senarai...

bercendol 
kitaorang sggup berjalan kaki dr kampung morten smpai la bandar hilir...
ambik masa 30 mnt jgk nak smpai sana...
da berpenat jlan pstu dpt makan cendol mmg perghh...
uncle tu knl aq ngan norlin sbb ari tu da bawa geng ramai da...
tapi ni dtg kali kedua bawa geng ramai lagi...





beriver cruise..
tiap2 malam mesti aq keluar mkn kat luar ngan norlin...
satu malm tu saje je nk ubah selera...
kitaorg g mkn jauh sikit dr biasa...
so berjalan kaki dr AYAM ke kolej...
buat kejutan kat bdk2 kolej ajak makan sekali...
jalan kaki plak g taman rempah...
g gegar aprtment Lanang suruh bdk kelas turun...
lepas makan sorg budak kls ajak naik bot...
so bdk2 ni pom stuju la naik...
so malam tu kitaorng ronda sg Melaka kejap...
lepas tu balik sambung study plak...






berfutsal
futsal ni pom sempena pemilihan sukan utk MEBA jgk...
best sgt main futsal ngan atyn, piqa, fatiq, mas,siti...
hampir menang tapi x...
walaupom xmng ari petndgn g tgk jgk bg skongan...
aq xblh nk tgk sbb trlalu overdose ngan smgt kesukanan...
tapi mmg best r jadi pskn sorak xbertauliah...






hahaha...tu je la kot...yang lain tu xtau nak cite mcm mne sbb byk sgt bnda nak story...
hehehe..biar la ssetengah benda miya xshare lam ni...
kdg2 ad benda yang kena buat special juz kitaorng je yang tau...
tol x??
hahaha...sbnrnya miya xtau nk buat ayat cmne...
ok la...
done...

>0-0<
xoxo


3 comments:

  1. Salam, jom join GA di bawah. Seriously, hadiah dia semua best2.

    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html

    ReplyDelete
  2. sakan berjalan ye. bez nya!
    balas kunjungan ke sini dari segmen km. :)

    ReplyDelete