Sunday, 10 August 2014

Alumni 5 Sains 2011..


Assalamualaikum sahabat sekalian...
Alhamdulillah masih lagi bernyawa...
Alhamdulillah masih lagi diberi kesempatan untuk pinjam tubuh badan ni...
walaupom keadaan kesihatan kembali lemah tapi tetap bersyukur...
Allah bagi sakit sebab Allah nak uji kita...
Allah bagi sakit sebab Allah nak kurangkan dosa kita...
so jangan mengeluh walaupom demam ke sakit ke..

entry ni nak share pasal perjumpaan kelas semalam...
walaupom xramai yang dpt hadir tapi Alhamdulillah still meriah...
target miya cuti ni lau blh nak jumpa semua ex kls 5 Sains...
xkisah la jumpa mana2 pom tapi lau blh nk juga jmpa...
nak tau kesihatan diaorg, mcm ne study...
xkisah la jadi busy body pom...
lau blh tak nak persahabatan sekerat jalan je...

Semalam sempat lagi berkelah kat Taman Tengku Anis...
tempat tu mmg cantik n mendamaikan...
lau dtg pagi2 ramai org tengah jogging...
ramai juga yang bawa anak2 bermain...
boleh dikatakan macam2 ada kat Taman Tengku Anis ni...
event ni dicadangkan oleh dua org sahabat...
Nisa n Mimi...
Diaorg juga la yang masak spaghetti mmg enak...
sempat rasa dua2 jenis spaghetti..
nampak x banyak yg miya makan..

event ni spatotnya mula kol 9 tapi biasa la...
kol 10 lbh baru btol2 start...
semalam sempat tahu perkembangan masing2...
kebanyakan tgh study in degree...
cuma ada tiga org yang tgh tggu result upu...
sorang diploma dekat cosmo point..
n sorang lagi tengah praktikal sebagai MA dkt Pasir Putih...
lepas bercakap, berstory, tersenyum, terketawa..
kitaorang makan la makanan yang ada...
bagi miya makanan banyak sgt utk 10 org...
sepatotnya benda tu xjadi la..
tapi masalah komunikasi tu kurang...
so xdpt nak bajet brape org blh datang...
sebab tu makanan terlebih...
tapi Alhamdulillah xmembazir sebab kami buat agihan utk pengunjung di TTA...

selfieeee!!!!
sekarang kan trend selfie...
so bila ad program memang x sah kalau xberselfie...
after makan n kemas2 barang mmg kitaorg tros buat photoshoot...hehehe
thanks kat Fadhil sebab segala gambar diambil dgn dia punya gadget..
pengguna OPPO n Canon...
so sini jom kita selitkan sikit gambo yang sempat diambil...














the end...
kemungkinan besar ada lagi renion hujung minggu ni...
tapi tgk la respond cmne...
renion last tahun ni sebab Afiq dtg Kelantan...
so berBBQ kah kita??
bercamping kah kita??
tunggu n lihat la nanti...

p/s : org tua2 ada pesan...nak kawan sampai tua kena kenal umah kawan...
jangan juz kawan time jumpa kat sekolah or kelas je...
so jom la ramai2 melawat umah kawan kita...

>0-0<


Post a Comment