Monday, 25 August 2014

Happy Bufday Norlina...


Assalamualaikum...
miya nak infom ari nim bufday member miya yg stay kat Johor...
Kluang, Johor....
Alhamdulillah sempat berkenalan ngan si Norlina selama setahun...
n sejak sem 2 baru la kami rapat...
ni semua gara2 silat...
gara2 Waja Diri Sabah...
time kat sabah kami tido satu bilik n tiga katil tido 4 org...

Si Norlina orangnya sangat baik...
sangat pemurah...
n manja juga sikit...
n org yang kadang2 xley nak kawal perasaan dia...
dia juga yang always culik sy n bawa g Pantai Marina...
dia juga yang always je ajak g mane...
n dia juga yang tiba2 ajak g minom coconut shake dekat Klebang after dia ambik si Syahir...
banyak sangat kenangan ngan dia...

tapi kat sini saya nak mnx maaf banyak banyak banyak...
sebab after entah ape sy cuba jauhkan diri dari awak...
sebab sy ase mcm sy rampas awk dari someone...
n saya ase sy xpatot buat cmtu...
sebab awk pom selalu je ckp yang si dia cuba jauhkan dari awk...
so saya ambik jalan yang sy pikir baik utk tiga2 pihak...
sy xcontact awk walaupom sy ad mslh...
saya cuba berlakon yang sy ok xckp ngan awk walaupom masa tu byk benda nak story...
sy cuba lari dr tertatap mata awk sebab awk blh tau keadaan saya bila awk tgk sy...
n awak tau yang saya xblh nak tipu awk...
lagi pom abg syawal ada cakap 
"makin banyak kenangan makin susah kita nak berpisah.."
saya betol2 mnx maaf...
n thanks for hadiah yang awk buat sendiri...
my sis puji awk punya hadiah...
n thanks sebab hadiah tu banyak nasihat...

Norlina bt Mohd Fouzi..
thanks sebab jadi kawan sy time susah n senang..
n thanks always sediakan pengangkutan...
n thanks sudi ambik sy dkt MC walaupom da malam...
n thanks sebab always isaukan saya walaupom xde ape2 yang terjadi...
i LOVE u so much...

hope nanti sy datang Melaka awk sudi lagi dtg ambik sy kat MC...
hope nanti awk blh culik sy ag g pantai Marina n story mory pasal perasaan awk...
hope awk blh pegang jawatan yang kami serahkan kat awk...
hope awk jadi lebih matang lepas ni...
n hope awk blh kawal perasaan awk...


HAPPY BUFDAY DARLIM...
semoga Allah panjangkan umo n murahkan rezeki saudari...
semoga segala impian awk akan tercapai ye syg...

sekarang da xsingle da..


p/s : happy bufday jgk utk kembar awk..
Happy bufday Zarith Elisofia...

1 comment: