Monday, 25 August 2014

Wellness Run 2014


Assalamualaikum semua...
da 25/8 da ari ni...
tinggal 6 hari lagi kita nak sambut hari kemerdekaan negara kita...
cepat kan masa berlalu...

miya nak share ngan korang time sem 2 mmg miya active bersukan...
mungkin sebab tu kot berat badan miya blh turun 7kg...
terkejot sgt miya bila timbang berat ley turun 7kg without ambik supplement...
without skip any meal except breakfast...
n banyak makan roti canai n nasi lemak...
n makan tengah malam after latihan silat...
hahaha...mungkin kot sebab active sukan...
after miya bgtau mak miya...
dia tros suruh miya naikkan berat badan...
sebab umi cakap dah la tuan pendek, lau kurus nnt makin kecik...
hahaha...tapi ni ada la miya...
miya mmg suka bersukan n makan...

Wellness Run ni adalah program larian yang pertama kali miya masuk...
program ni dianjurkan oleh kelab T-Rec..
peserta perempuan dikehendaki berlari sejauh 5km xsilap miya...
meronda bandar Melaka...
program ni first miya saje2 je nak masuk sbb lama da xberlari...
so bila ckp nak masuk ada la jgk member ckp nak join..
so sekali p daftar teros untuk 4 org...
kitaorang dapat baju free...
n yang pasti mmg kitaorg xmenang pom...
juz saje2 nak masuk..
tapi bez r sebab blh bersenam erobik dgn pensyarah...














n event hari tu bersempena hari 30 Tahun UiTM KBM ditubuhkan...
so ada sambutannya...



p/s : Kami syg Uitm KBM..
UiTM dihatiku...

xoxo
>0-0<

2 comments:

  1. Untungglahh rajinn sukan. Badan maintain. Hehehhe. (*^▽^*) kita x mnat sukan. XD

    ReplyDelete