Monday, 15 September 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 15 | Surat Kepada Seseorang


sekarang nak buat surat tak rasmi plak...
boleh je nak bagi kat sape2...
hahaha...xperlu nak ada alamat bagai...
hehehehe

Assalamualaikum saudari...
aq berharap ukhwah kita ni akan kekal...
iye saya tau xmampu jadi seperti sahabatmu yang special tu...
tapi aq harap aq blh jadi tempat ko luahkan perasaan ko..
aq harap ko blh tegor kelemahan aq...
n ko blh terima segala tegoran aq...
n aq harap kita sama2 blh score result yang cemerlang...
aq harap ko blh change sikit perangai yang xblh nak bergaul ngan org lain...
sebab nanti da kejo xtau kita kena interaksi ngan sape...
aq sayang ko...

yang benooo...
sahabatmu...


xoxo
>0-0<

3 comments:

  1. trust me, when she grown up, she will be talkative.
    just like me :D

    feel free to drop in:
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-15-surat-kepada.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..thanks cik balqis...i hope so... :D

      Delete
    2. rajin Cik Balqis blog walking hari ni. Semua blog saya ziarah ada nama dia.

      Delete