''When It's Rains, Look For Rainbows and When It's Dark Looks for Thousand Stars."

Monday, 15 September 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 15 | Surat Kepada Seseorang


sekarang nak buat surat tak rasmi plak...
boleh je nak bagi kat sape2...
hahaha...xperlu nak ada alamat bagai...
hehehehe

Assalamualaikum saudari...
aq berharap ukhwah kita ni akan kekal...
iye saya tau xmampu jadi seperti sahabatmu yang special tu...
tapi aq harap aq blh jadi tempat ko luahkan perasaan ko..
aq harap ko blh tegor kelemahan aq...
n ko blh terima segala tegoran aq...
n aq harap kita sama2 blh score result yang cemerlang...
aq harap ko blh change sikit perangai yang xblh nak bergaul ngan org lain...
sebab nanti da kejo xtau kita kena interaksi ngan sape...
aq sayang ko...

yang benooo...
sahabatmu...


xoxo
>0-0<

3 comments

15 September 2014 at 21:50

trust me, when she grown up, she will be talkative.
just like me :D

feel free to drop in:
http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-15-surat-kepada.html

15 September 2014 at 22:57

hehehe..thanks cik balqis...i hope so... :D

16 September 2014 at 00:42

rajin Cik Balqis blog walking hari ni. Semua blog saya ziarah ada nama dia.

Post a Comment