''When It's Rains, Look For Rainbows and When It's Dark Looks for Thousand Stars."

Tuesday, 2 September 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 2 | 5 Cara Memenangi Hati Anda


Mak oiii... tajok bukan main...
dah sahut cabaran kena la jawab juga...
miya jenis sempoi je...
sapa2 pom blh memenangi hati as a friends...
sebab xde bnda yang specific sgt pom yang miya khususkan...


1. ajak hiking, scuba or something yang blh challenge myself...miya suka bnda mcm tu...so lau ada geng2 yang suka buat aktiviti mcm tu mmg hati miya akan cair...

2. tlg mainkan sebuah lagu untuk ku dengan alat muzik...suka tgk, dgr org main alat muzik especially gitar...



3. ajak tgk wayang cite katooon ok...sebab miya mmg suka duk dalam duni katooon...satu cite katoon blh ulang tgk sampai 5 kali...paling max setakat ni 7 kali ulang..

4. belanja makan...xkisah la pape pom...lau belanja ice cream or ABC lagi miya suka...


5. hadiahkan motorbike kat miya satu..hehehehhe



hahaha..tu je kot yang ada dalam pikiran sekarang...
lau buat salah satu confirm blh masuk dalam list sahabat yang miya lindungi...
hehehehe...

xoxo
>0-0<

6 comments

2 September 2014 at 22:52

ala miya, taktau main gitar camne ni? haha.

2 September 2014 at 23:43

@budak hahaha..xpe2...belanja ABC pom ok...

3 September 2014 at 00:01

haha.. outdoor activities tue kita geng, tgk wayang citer kartun kita geng, suka org yg mainkan lagu guna instrument kita geng. HAHA

3 September 2014 at 00:07

@Syamimi Azmi hahaha..banyak jgk kita geng upenya...jom hiking broga hill..hehehe

3 September 2014 at 00:37

miyaaaa!! org belum post lagi cabaran kedua punya..tp siyesli yg no 5 uh!!!!!! what a coincidence.... Cik Ayue suka gak dgn superbike walau pun tahu kaki tak sampai nak bawak....hahahahaha

3 September 2014 at 12:57

@Ayue Hidayu hahahaha...sama la kita...kaki xsampai sangat...tapi nak juga motobike..hehehehe

Post a Comment