Wednesday, 3 September 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 3 | Sesuatu Yang Menguatkan Saya


Assalamualaikum...
setiap orang ada impian yang nak dicapai...
n setiap org juga akan lalui masa susah n masa senang...
ada satu saat kita akan berdiri megah...
n satu saat lagi kita boleh jatoh tersungkur...

orang blh menguatkan saya mestila family sy...
orang cakap bila kita berinteraksi dgn ibu kita stress kita blh hilang...
n orang cakap bila kita melihat ibu kita, kita akan mendapat pahala...
so bila miya stress study, xtau nk study pe, xpandai nak bagi masa...
miya akan kol umi...xpom miya akan msg umi...
cakap kejap pommm dah ok da...

orang yang menguatkan saya ialah ayah saya...
ayah miya juz keje kampung...
ayah buat keje dekat depan umah je...
so ari2 miya blh tgk bertapa susahnya seorang ayah nak cari reseki utk keluarganya...
so bnda ni always ada dalam ingatan utk beri kekuatan kat miya...

n miya ada family psscpuh...
yang always support miya...
yang always bagi nasihat...
dengan abg ammar...
abg syawal n abg hisyam
abg aj yg always share pengalaman, nasihat...
kak nieyta ngan kak tasha yang always ada time susah, sedih happy...
diaorg semua memang pemberi semangat kat miya...

ramai lagi sebenarnyaa...
tapi biarlah kekal rahsia....
hehehehe
selesai sudahcabaran untuk hari ni....

p/s :  Walaupom perjalanan mu sukar, senyum la semasa kamu berjalan...

xoxo
>0-0<

6 comments:

  1. Keluarga always menjadi tulang kuat kita kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye kak su...tanpa mereka mmg xtau la cmne miya nak teruskan hidup

      Delete
  2. Apapun keluarga lah faktor kita kekal memperjuangkan kehidupan kita yg penuh dengan ranjau duri

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah sama lah kita... family lah membuatkan kita kuat...

    http://insan-kecil.blogspot.com/

    ReplyDelete