Wednesday, 10 September 2014

Cabaran 30 Hari : Hari 9 | 5 Lelaki Yang Menarik Perhatian


Assalamualaikum...
ari ni ada satu je kelas...
pagi xd kelas bahasa...
so nak ambik masa ni update entry sblom g basuh baju...
maaf...
sebab miya tau da fail cabaran ni sebenarnya..
sebab miya xblh nak update cabaran ikot masa yang ditetapkan...
tapi miya nak juga update..hehehehe..

erm...tajok ni menarik juga..
tambah2 bila geng pompuan berkumpul n then diskus...

first...
mesti la perempuan tertarik bila lelaki or pemuda or remaja yang keluar dari masjid...
tambah2 lagi bila lelaki tu solat berjemaah pada awal waktu...
so mesti mata perempuan xlepas pandang...
n lau dlm kreta tu semua perempuan mesti je ad dialog...
" Wei tgk tu..bagosnya laki tu solat kat masjid dah la nampak baik je muka tu..."
mesti ada je mcm ni...

second...
bila seorang lelaki yang pandai jaga hati perempuan...
yang pandai nak tego bila kita buat salah.,.
n ayat dia xde sentap sampai berkecai hati org pompuan...
xtau nak terang mcm ne...
tapi da dgr member cite bila laki tu tego dia ngan kata2 yang xptot kot.. 
so kena la pandai berkata kata ngan lelaki n perempuan...

third...
lelaki yang minat kucing kot...
sebab org cakap bila lelaki minat kucing, jaga kucing,,,
dia tu seorang yang penyayang...
so kemungkinan besar dia blh jaga seorang pompuan ngan baik...

forth..
seorang lelaki yang pandai hormat org tua...
kemungkinan besar lelaki tu blh hormat keluarga mertua dia...

fifth..
lelaki yang pandai jaga penampilan...
miya still student...
so mmg dalam group pompuan bila ada lelaki yang lalu n handsome, n kemas mesti semua mata tgk...
hahaha...termasuk ngan miya..
tapi xde pape...juz tgk n ngaku yang dia mmg handsome kot..hahaha..
entah la..org yang btol2 kenal tuan baru tau cmne..

dah cukup lima da...
tapi nak tambah satu...

miya akan tertarik ngan lelaki yang bawa motobike...
tapi jgn salah paham...
miya bila dengo je bunyi moto mesti akan tercari cari...
n tuan moto lak jgn prasan miya tgk dia...
miya juz tertarik ngan moto dia je..hehehe...

haha..ok la..
cukup sampai sini untuk entry ini...

xoxo
>0-0<

2 comments: