Tuesday, 27 January 2015

Bye Kak Long !!!!


Assalamualaikum...
Hari ni semua bakal pendidik lepasan Maktab Perguruan dah tau result untuk posting...
salah seorang bakal pendidik tu adalah my eldest sister...
first time dalam family yang terpaksa berada teramat jauh dari family...
my sister need to fly to Sarawak untuk melaksanakan tanggungjawab dia...
semoga dia menjadi makin tabah...

seorang yang sangat sporting utk sesetengah benda...
seoarang yang sangat baik...
seorang kakak yang bertanggungjawab...
seorang kakak yang pemberi semangat untuk adik2 dia study...
entah...xtau nak cakap ape...
tapi  akan rasa sangat kehilangan dia...
ase macam jauh sangat...
nanti dia nak balik camne??
nanti miya cuti sem xsama ngan dia cuti sekolah...
bila boleh nak jumpa dia...
uwaaaa....
nanti sape nak bawa miya g bandar...
nanti sape nak belanja miya makan ayam kat Giant...
nanti sape yang nak marah2..
nanti sape yang kalut ribut bila nak cepat2...
huhuhu...

Alhamdulillah
dia bakal menjadi pengantin, isteri and ibu...
xsabar nak ada anak buah sebab jealous tengok member da ada anak buah...
hehehe...da jadi tunangan orang...
xsempat nak kawin lagi sebab bakal kawin bulan 6 InsyaAllah...
n Alhamdulillah bakal abang long pom dapat posting kat Sarawak...
hope Abg Long boleh jaga my Kak Long...
i will miss u a lot....







p/s : semoga Kak Long & Abg Long dapat jadi pendidik yang berjaya....

4 comments:

  1. Replies
    1. huhuhuhu...juz terasa la kehilangan dia...
      lama xnampak syira...

      Delete
  2. tahniah untuk kak long & abang long sis :)

    ReplyDelete