Wednesday, 28 January 2015

IceCream Nyo


Assalamualaikum...
selamat tengahari semua...
ari ni alone da kat umah sebab family p antar akak kat KL..
esop da nak kena lapor diri...
tapi xpe ada bodyguard kat umah...so jangan main2... :-p
so Miya kena stay kat umah sebab kena jaga umah n tunggu adik Form 5 balik...
nak kena masak yang paling simple untuk dia...
tapi ase macam dia yang akan masak untuk miya...hahahha

opsss...maaf meroyan sikit...
kembali pada tajok kita kat ataih tu...
Ekrim Nyok...yummmyyy..
again cakap pasal makanan mesti meleleh ayaq liuq...
sejak dua menjak ni macam2 aiskrim ada kan...
ada eskrim pasu. eskrim nyok eskrim Magnum...
slurrrrppppp....sedapnyaaa...
tapi antara semua tu satu je yang sempat makan...

E S K R I M N Y O 
nyo tu kelapa sebenarnya...
dia macam aiskrim biasa je...
cuma yang buat dia special ialah dia dihidangkan di dalam Kelapa...
n dalam Kelapa tu still lagi ada isinya...
so sambil makan aiskrim tu boleh la "garu-garu" isi kelapa tu..
kedai yang miya g makan tu not bad la..
harganya pom murah je bagi miya
RM5.00 untuk satu kelapa...
n then air kelapa tu dia akan hidagkan kat kita..
so memang lengkap la sebiji kelapa + Aiskrim...
dalam Kelapa tu macam2 ada...
ada pulut tu pom lau korang nak la...
lau xnak juz bagitau je...
jom sape nak makan datang Kelantan nanti Miya bawak pegi makan...
now sila la nikmati gambar ni ye...hehehe



p/s : nak cuba aiskrim pasu plak....buat sendiri boleh x ambik pasu umi..hehehe

>0-0<