Monday, 26 January 2015

IOI City Mall


Assalamulaikum...
saje je nak share...
semua orang mesti da tau kan pasal pembukaan IOI City Mall ni...
maaf la lambat nak update...
sebab miya sempat la juga singgah sana sebelom balik Kelantan...
tapi miya pegi ngan akak n mak saudara miya...
so xsempat la nak buat benda yang nak buat...

dua benda je miya nak buat dalam tu...
walaupom tempat tu banyak sangat barang2 branded...
banyak yang jual baju, banyak kasut, handbag ape semua...
miya xkisah...miya xpandang sangat benda tu...
tapi yang menarik minat miya ialah District 21...
pergh...permainan dalam ni banyak yang mencabar...
tapi xde lah mencabar sangat sebab aktiviti ni dalam bangunan...
miya lebih suka lau buat dalam hutan ke ape...
tapi orang cakap xcuba xtau la kita boleh tempuh ke x cabaran tu...
bagi Miya District 21 tu best lau pegi ramai2...
pegi ngan geng yang minat aktiviti lasak juga...
lau pegi main sowang2 memang xde feeling sangat la...
jom sape2 nak join main benda ni kita boleh set date..
aktiviti dia awesome!!!!
InsyaAllah boleh la jugak merasa...
harga tiket miya xegt la...
hehehehe...



second benda yang menarik kat situ ialah ice skating...
masa miya pergi tu da petang sangat da..
da nak magrib da...so xsempat la nak main...
yang bestnya tengok orang yang da terror main ice skate...
siap menari nari lagi atas ice tu..
nampak macam dia pakai kasut biasa...
sedangkan orang lain tu masih lagi bertatih...
xpe nak berjaya kita kena jatuh dulu...
insyaAllah lama2 pandai la...
hahaha..tapi kena berlatih hari2 la...


tu je kot yang menarik minat miya kat IOI City Mall tu...
yang lain minx maaf la miya nak jalan2 tengok barang2 tu...
xmenarik hati remaja ni lagi...
walupom kasut ada sale sampai 70% still lagi xboleh nak attract...
tapi xtau la bila da keje nanti benda tu yang menarik minat miya...
hehehehe...OK la..
sape yang da try main game ni boleh share2 kat Miya...
nak tau lebih detail boleh Klik sini...
ok chiowww!!!

5 comments:

  1. Wah ada ice skating..sronok tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...ramai classmates nk g sini sebab nak main ice skating...

      Delete
  2. Wah, teringat citer Ice Princes lak ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...sama la...
      miya pom teringat Ice Princess...
      sempat tgk cite ni walaupom time study week...

      Delete