Tuesday, 13 January 2015

Lega!!!!!

Assalamualaikum.......
Selamat pagi...
alhamdulillah masih lagi bernafas untuk hari ni..
alhamdulillah jugak sebab...
semalam berakhir sudah paper2 exam yang berderet...
gap pom 2 hari tapi ok la still ada gap...
tapi ada satu lagi paper yang belum ditumpaskan...
yang kali ni papernya gap sampai 6 hari...
dah la xsabar nak balik kampung dah...

semalam abiz paper FAR510 dapat whatsapp dari akak...
akak tanya dah abiz paper kan??
esop boleh balik dah kan??
uwaaaaa....ase nak nangis lak...
sebab ada satu paper lagi yang nak kena tempuh..
n again paper ni paper menghafal lagi...
dah la miya fail sikit bab2 nak menghafal...
cer bagi tips sikit sape yang A+ Sejarah tu...
nasib baik dia bagi gap seminggu...
hope boleh score la paper ni...

So seminggu ni again alone kat umah sewa ni...
semua housemate orang selangor je...
so gap seminggu ni ape lagi...
balik umah la...
study kat umah...
miya nak balik??
gamaknya da balik xdtg dah PALAM ni...
hahahaha...
ok la merapu meraban lak pagi2 ni...
biasa bangun pagi buka buku...
tapi ari ni xsentuh buku pom lagi...kahkahkah...
nak blogwalking jap...
sebelum keluar enjoy sat ag...
wait for me.......
ok assalamualaikum...

2 comments: