Saturday, 28 February 2015

Segmen Bloglist MAC - JULY By MiyaAmira

Ini adalah post yang digam dengan gam cap gajah...

Assalamualaikum semua... Tinggal beberapa hari lagi nak abiz cuti semester ni. So selagi ada masa ni miya nak lancarkan Segmen Pencarian Bloglist Mac - July pada malam ini, waktu ini, dan pada detik ini. 

Miya harap ramai la juga yang sudi support segmen miya ini walaupom tak seberapa megah macam blogger lain. Harap support ye.

Segmen Bloglist Mac - Julai by MiyaAmira akan berlangsung selama 8 hari bermula dari 21 Februari 2015 hingga 28 februari 2015. Tepat jam 12.00 tengah hari pada 28 Feb 2015 segmen ni akan berakhir.. 



Syarat-syaratnya :

1. Follow
-> Blog Dunia Miya Amira
-> Instagram : Miya Amira >kalau ada<
-> Google+ : Miya Amira

2. Buatkan satu entry pasal segmen ni.

3. Copy and paste banner kat atas tu dan pastikan backlink kan balik dengan blog miya.

4. Tinggalkan link blog korang kat bawah ni ye.

5. done ^_^ 

Seramai 20 orang blogger miya akan masukkan dalam senarai bloglist miya. Kalau ramai yang menyertai miya akan guna Random untuk pilih bloglist tapi lau kurang dari 20 orang semua akan dimasukkan dalam bloglist miya. Pemenang akan diumumkan pada 1 Mac 2015.

So miya harap ada juga sambutan.

xoxo
>_<