Saturday, 28 February 2015

Segmen Bloglist MAC - JULY By MiyaAmira

Ini adalah post yang digam dengan gam cap gajah...

Assalamualaikum semua... Tinggal beberapa hari lagi nak abiz cuti semester ni. So selagi ada masa ni miya nak lancarkan Segmen Pencarian Bloglist Mac - July pada malam ini, waktu ini, dan pada detik ini. 

Miya harap ramai la juga yang sudi support segmen miya ini walaupom tak seberapa megah macam blogger lain. Harap support ye.

Segmen Bloglist Mac - Julai by MiyaAmira akan berlangsung selama 8 hari bermula dari 21 Februari 2015 hingga 28 februari 2015. Tepat jam 12.00 tengah hari pada 28 Feb 2015 segmen ni akan berakhir.. 



Syarat-syaratnya :

1. Follow
-> Blog Dunia Miya Amira
-> Instagram : Miya Amira >kalau ada<
-> Google+ : Miya Amira

2. Buatkan satu entry pasal segmen ni.

3. Copy and paste banner kat atas tu dan pastikan backlink kan balik dengan blog miya.

4. Tinggalkan link blog korang kat bawah ni ye.

5. done ^_^ 

Seramai 20 orang blogger miya akan masukkan dalam senarai bloglist miya. Kalau ramai yang menyertai miya akan guna Random untuk pilih bloglist tapi lau kurang dari 20 orang semua akan dimasukkan dalam bloglist miya. Pemenang akan diumumkan pada 1 Mac 2015.

So miya harap ada juga sambutan.

xoxo
>_<



43 comments:

  1. saya join :D

    http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-jul-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
  2. assalam..

    saya join,
    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-jul-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam...
      terima kasih ye sudi join segmen miya

      Delete
  3. Yana join
    http://almiraalwani.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
  4. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade ingin join tapi Ade tidak ada istigram so Follow saja n selamat bersegmen semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ye sudi menjengah blog miya,..

      Delete
  5. join jugak :)

    http://zafairmas.blogspot.com/2015/02/segmen-pencarian-bloglist-mac-july.html

    ReplyDelete
  6. Cik candy pun join (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/segmen-pencarian-bloglist-mac-july.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik candy...
      done follow ur instagram... >_<

      Delete
  7. Cik Candy pun join (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/segmen-pencarian-bloglist-mac-july.html

    ReplyDelete
  8. join :)

    http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
  9. Salamm cikgu join ;)

    http://www.cikgufarha.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-julai-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam cikgu..terima kasih cikgu..

      Delete
  10. kita join!

    http://macikzkonah.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
  11. Dah join! Done follow u Miya! Follow my blog too ok! =D

    http://the-red-heart.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-segmen-bloglist-miya.html

    ReplyDelete
  12. http://nikainaa.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
  13. Cik Na da join.. da follow miya da.hrap boleh miya follow Cik Na balik.. tq

    http://ciknainthehouse.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-julai-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih cik na...
      done follow blog cik na...

      Delete
  14. http://lestarigiveaway.blogspot.com/2015/02/segmen-pencarian-bloglist-mac-jul.html

    ReplyDelete
  15. nee pon dah join sama. heeee
    http://cauliflowera.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
  16. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  17. Miya..saya pun nak join..^_^
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
  18. join...

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-julai-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
  19. http://ukhti-ninja.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-julai-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
  20. salam sis... akak join... :)
    http://www.sheilainspire.com/2015/02/segmen-bloglist-mac-july-by-miyaamira.html

    ReplyDelete
  21. baru nak join tapi tak sempat dah..
    kebetulan buka blog ni pkul 11.59.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha...nak miya baik ke jahat??

      Delete