Friday, 6 March 2015

Permulaan Semester 4


Assalamualaikum semua...
Alhamdulillah selesai sudah seminggu untuk sesi pembelajaran semester ni. Selesai sudah sesi pengenalan untuk semester baru tapi ada lagi dua subjek yang tak dapat kenal pensyarah lagi tapi yang lain semua dah masuk dah. Alhamdulillah semester ni ada ramai juga classmate baru tapi semua classmates baru tu lelaki. So kecoh la kelas semester ni. Biasa dalam kelas semua pasif je time study tapi aktif dalam wassap. Tapi semester ni budak laki lagi aktif dalam kelas tap diorang pandai.

Ok untuk minggu first ni pom da dapat banyak juga latihan untuk kira-kira. Tapi hari ni baru hari Jumaat rilex la esok lusa buat lah. Tapi dalam minggu first ni pom miya da start busy dah sebab hari-hari ada latihan silat. Semua ni untuk pertandingan la. Dalam seminggu hari jumaat je xde latihan sebab tu boleh online malam ni. Malam-malam lain biasa pukol 11 malam baru balik. Penat sikit la. Tapi tak pe lah untuk sebulan, bulan ni je. 

Bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian orang cakap.

Image result for bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian


Image result for bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian

p/s : Tinggal lagi 13 minggu before final.


4 comments:

  1. Selamat berstudy ye Cik Mira (= (=
    Nnt konvo , Cik candy dtg bagi bunga :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yahoooo.....nanti miya bagitau bila konvonyaaa..... =D

      Delete
  2. manfaatkanlah masa2 berharga time study..sebab waktu study lah best.. dah keja lain dah.. enjoy ur life..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sha Allah akak...ramai yang cakap macam tu...nanti dah keje rasa lain plak...

      Delete