Saturday, 7 March 2015

Review Bloglist MiyaAmira


Review Bloglist MiyaAmira | Ok miya akan review semua peserta yang join segmen pencarian bloglist tempoh hari. So hari ni Miya terlebih rajin miya akan review blogger yang sangat aktif walaupom bergelar student.

First blogger yang akan di review ialah Sayidah Napisah. Bagi miya xrugi kalau korang follow dia sebab memang dia seorang yang sangat peramah, suka bertegur sapa n kalau korang follow dia off course dia akan follow korang balik. Seorang blogger yang murah dengan senyuman. Miya ase blogger ni bukan calang-calang orang sebab dia boleh further study kat UPM which is salah satu Research University (RU).

Kalau korang melawat blog dia mesti korang tak akan rasa boring sebab banyak entry-entry baru dia selalu share. Dia juga seorang yang sangat active join segmen yang ada. So memang tak rugi la kalau korang kenal dia. 



dia punya kata-kata kat header tu menarik. So jemput la singgah blog dia. Jom kita g tolong buru cinta dia.. 

Korang pom boleh kenal dia lebih lagi melalui instagram dia. Tengok senyuman yang boleh mengeratkan lagi korang ngan dia. Maksudnya senyuman ikhlas dia tu... :)



p/s : nanti miya review bloglist lain plak. Tunggu n baca ye..

xoxo

Post a Comment